Žižić u petak u ringu protiv Kansla

Ovo će Žižiću biti 11 meč u karijeri, a ostvario je 10 pobjeda od kojih pet nokautom
79 pregleda 3 komentar(a)
Milorad Žižić, Foto: Savo Prelević
Milorad Žižić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.11.2014. 08:15h

Milorad Žižić, crnogorski profi bokser, će u petak (21. novembra) u Las Vegasu imati novi ispit u ringu.

Rival Nikšićanina biće Amerikanac Kenet Kansl, koji je do sada neporažen.

Biće to glavna borba večeri, a planiran je da se održi osam rundi od po tri minuta.

"Naporno sam radio tokom ovih priprema i spremno izlazim na meč. Imao sam žestoke sparinge i većinu sparing partnera, koji si visoko rangirani borci, sam primorao da odustanu. Odradio sam, takođe, sve što je bilo potrebno sa mojim trenerima Roj Džons juniorom i Angel Santanom. Sve u svemu jako sam zadovoljan, ne želim da ovećavam pobjedu i nokaut, jer to nije moj stil. Obećavam samo da ću dati svoj maksimum i da ću dostojanstveno predstavljati svoju porodicu i Crnu Goru“, istakao je Žižić.

On je od skoro član promoterske kuce Roj Džonsa juniora i upravo Džons ga je na nedavnom predstavljanju američkim medijima najavio kao udarnu pesnicu njegovog tima i rekao da sa nji ima velike planove.

"Žao mi je sto Roj neće biti pored mene u ringu, jer istog dana u Makau (Kina), moj drug iz tima Džesi Vargas brani titulu WBA prvaka svijeta protiv Entonija Demarka u borbi koja će predhoditi meču Mani Pakjao - Kristofer Algieri (na kom je Roj obavezan da prisustvuje kao stručni komentaror za HBO), ali svakodnevno dobijam instrukcije od njega“, zaključio je Nikšićanin.

Ovo će Žižiću biti 11 meč u karijeri, a ostvario je 10 pobjeda od kojih pet nokautom, dok njegov protivnik u osam duela ima šest trijumfa.

Bonus video: