Marko Bojić dobio crnogorski derbi protiv Gojka Ćuka

63 pregleda 0 komentar(a)
Pari volej, Foto: Parisvolley.com
Pari volej, Foto: Parisvolley.com
Ažurirano: 14.11.2014. 10:27h

Seriju odličnih partija partija ove sezone u francuskom Pari voleju, Marko Bojić je nastavio i sinoć - jedan od najboljih crnogorskih odbojkaša je sa Parižanima slavio u gostima protiv Šmona, za koji nastupa srednji bloker naše reprezentacije Gojko Ćuk, sa 3:1 (25:21, 25:20, 21:25, 25:17), u premijernom meču 6. kola Prvenstva Francuske.

Bojić je meč završio sa 16 poena, uz 63 posto realizacije napada, te 82 posto pozitivnog prijema, odnosno 53 posto idealnog.

Bolji poenterski učinak od njega u ekipi Pari voleja imao je makedonski korektor Gjorgijevski sa 25 poena, koji je ujedno i prvi poenter lige sa 139 poena. Bojić je trenutno na sedmom mjestu sa 94.

Gojko Ćuk, sa druge strane, protiv Pari voleja nije zabilježio nijedan poen, a ulazio je u igru u prvom, drugom i četvrtom setu.

Ovom pobjedom Pari volej je trenutno preuzeo lidersku poziciju sa 15 bodova, odnosno bodom više u odnosu na Kan koji sa klupe vodi Igor Kolaković.

Tim proslavljenog crnogorskog trenera je najprijatnije iznenađenje početka prvenstva sa svih pet pobjeda, a priliku da se vrati na lidersku poziciju Kan će imati u subotu nakon gostovanja Lionu.

Bonus video: