Policija uhvatila maloljetnike koji se kockaju i piju alkohol

"Pripadnici CB Podgorica će, u sklopu akcije 'Mladost', nastaviti sa preventivnim aktivnostima i u narednom periodu", navodi se u saopštenju Uprave policije
15 komentar(a)
alkohol, Foto: Shutterstock.com
alkohol, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 11.11.2014. 17:04h

Pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica su prošle sedmice zatekli jednog maloljetnika u kladionici, i dvoje kako konzumiraju alkohol u jednom podgoričkom lokalu, saopšteno je iz Uprave policije.

Kontrole su sprovedene u okviru akcije “Mladost”, a neregularnosti su otkrivene u saradnji sa službenicima Odsjeka za inspekciju za igre na sreću, sa kojima su obišli kladionice i kazino - klubove u podgoričkom naselju Zabjelo.

"Tom prilikom su u kladionici “Premier” u ovom dijelu grada zatekli jedno maloljetno lice”, precizirali su iz Uprave policije, dodajući da će Odsjek za inspekciju za igre na sreću preduzeti mjere protiv odgovornih lica u toj kladionici.

Policijski službenici su, kako se dodaje, obišli i ugostiteljske objekte u užem i širem centru Podgorice, u cilju sprečavanja točenja alkohola maloljetnicima i tom su prilikom u jednom ugostiteljskom objektu zatekli dva maloljetna lica koja su konzumirala alkohol.

Zbog toga su, kako su saopštili, izdali prekršajne naloge radniku tog ugostiteljskog objekta kao i firmi, zbog sumnje da su počinili prekršaje iz Zakona o javnom redu i miru.

"Pripadnici CB Podgorica će, u sklopu akcije 'Mladost', nastaviti sa preventivnim aktivnostima i u narednom periodu", navodi se u saopštenju.

Bonus video: