Podgorica: Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo

"Sumnja se, da je S.D. (20) počinio krivično djelo, na način što je, maskiran, fizički napao i uputio prijetnje A.B, tražeći od nje novac, a pošto je ona odbila da mu da novac, nožem joj nanio povredu- posjekotinu u predjelu lica i otuđio kutiju"
58 pregleda 2 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.11.2014. 16:32h

Podgorićka policija uhapsila je S.D. (20) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo na štetu A.B. iz Podgorice.

"Sumnja se, da je S.D počinio pomenuto krivično djelo, na način što je, sinoć, u Tuzima, maskiran, fizički napao i uputio prijetnje A.B, tražeći od nje novac, a pošto je ona odbila da mu da novac, nožem joj nanio povredu- posjekotinu u predjelu lica i otuđio kutiju koja je oštećenoj ispala iz ruke, pretpostavljajući da se u njoj nalazi novac od pazara kladionice u kojoj oštećena radi. Nakon toga S.D je pobjegao sa lica mjesta", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je policija odmah po saznanju za događaj obavijestili nadležnog državnog tužioca i preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti koje su rezultirale hapšenjem S.D.

"Prilikom vršenja uviđaja, policijski službenici su pronašli i izuzeli kutiju koju je S.D, sumnja se otuđio od oštećene, a potom pošto se u njoj nije nalazio novac istu odbacio. Takođe su izuzeti i drugi tragovi pronađeni vršenjem uviđaja. Nakon lišenja slobode S.D. je, danas, uz izvještaj, sproveden nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost", navodi se u saopštenju.

Bonus video: