TRAGEDIJA NA CETINJU

Ubio jednogodišnju kćerku, pa sebe?

Podaci ukazuju da je D.M. zadavio bebu, a potom se objesio. Komšije tvrde da su supružnici do nedavno živjeli srećno i da ništa nije slutilo na tragediju
82 pregleda 0 komentar(a)
Cetinje, Foto: Savo Prelević
Cetinje, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.11.2014. 06:35h

Teška porodična tragedija dogodila se juče na Cetinju - policija je u naselju Jabuka - Gnjili do pronašla beživotna tijela D.J. (55) i njegove jednogodišnje kćerke.

Tragedija je otkrivena oko 14.50 časova kada je policija pronašla tijela, na osnovu obavještenja planinara koji je šetao kroz to mjesto.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, inspektori sumnjaju da je otac zadavio bebu, a potom izvršio samoubistvo.

Beba je pronađena pored kamena, nedaleko od tijela oca, koji se ubio vješanjem.

D.J.

"Vijestima" je u policiji rečeno da su tragediji prethodili poremećeni porodični odnosi između D.J. i njegove supruge S.S.J. (37).

D. J. je sa suprugom, djetetom i taštom do prije desetak dana živio u stanu S.S.J. u naselju Luke Ivaniševića.

Navodno, on je u nedjelju popodne pozvao svoju suprugu i tražio da uzme kćerku, ali dijete nije vratio majci u dogovoreno vrijeme.

Majka je, prema podacima policije, pokušala da pronađe kćerku kada je dobila poruku od supruga da dijete više neće vidjeti i da planira da naudi sebi i njihovoj bebi.

Odmah je alarmirala policiju, koja je od preksinoć intenzivno tragala za D. J. i djetetom.

Policija je o tragičnom događaju obavijestila Više državno tužilaštvo u Podgorici, iz kojeg su naložili da se uradi obdukcija tijela nastradale bebe i njenog oca.

Zgrada na Cetinju u kojoj su do skoro zajedno živjeli D.J., S.S.J. i njihova kćerka

Komšije iz ulaza zgrade u naselju Luke Ivaniševića šokirani su tragedijom koja je zadesila porodicu.

“I dalje ne vjerujem da se dogodila tragedija. Često sam pila kafu kod njih i nikada ništa loše nisam ni vidjela ni čula”, kazala je uplakana komšinica porodice.

Supruga S.S.J. je direktorica jedne osnovne škole na Cetinju, dok je D.J. bio planinar. Ljetos su ih sugrađani često viđali kako zajedno šetaju kćerku...

Preporučujemo za Vas