Extra Lifestyle za svačiji ukus

Extra Lifestyle, za sada, neće mijenjati koncept iz prošle sezone, jer recept koji se pokazao kao dobitan ne treba mijenjati
56 pregleda 0 komentar(a)
Saša Ćurčić, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Saša Ćurčić, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 10.11.2014. 14:23h

Nakon pet mjeseci pauze, od večeras na TV Vijesti ponovo možete gledati emisiju Extra Lifestyle, koja u svom fokusu ima profesionalne karijere poznatih ličnosti. Tako će gosti, autora i urednika Dejana Radulovića, biti ličnosti iz svijeta muzike, filma, sporta,... a u razgovorima će se dotaći aktuelnih momenata iz njihovih karijera, ali i podsjetiti se na trenutke iz prošlosti, koji su im, u dobroj mjeri, odredili profesionalni put.

Emisija je koncipirana u maniru da prati profesionalne aktuelnosti iz života poznatih, ali i da gledaoce podsjetimo na prelomne momente u njihovim karijerama. Takođe, kao i do sada, trudićemo se da gledaoci saznaju i nešto što do sada nisu znali o svojim idolima – ističe Radulović.

Extra Lifestyle, za sada, neće mijenjati koncept iz prošle sezone, jer recept koji se pokazao kao dobitan ne treba mijenjati.

Riječ je o kraćoj televizijskoj formi, ali dovoljnoj da se gledaocima serviraju mnoge zanimljivosti, jer publiku ne treba opterećivati suvišnim detaljima. Sem poznatih iz Crne Gore, gosti Extra Lifestyle biće i mnoga javna imena iz regiona iz svih branši, što je bio slučaj i prethodne sezone. Naravno, prostor će dobiti i oni manje afirmisani, koji tek kreću da traže svoje mjesto, a u tom dijelu prednost će imati mnogi muzičari, glumci, te oni iz svijeta mode, koji su iz naše zemlje - kaže Radulović.

Modne revije, filmske i pozorišne premijere, koncerti, muzički festivali i ostale manifestacije iz domena kulturno-zabavnog života Crne Gore biće „na meniju“ ove emisije, a neće se zanemariti ni region i šire okruženje.

Promovisaćemo muzičke spotove i filmske trejlere, ali i prenositi zanimljivosti iz svjetskog šou-biznisa. Taj segment planiran je za drugi dio emisije – zaključuje Radulović.

Emisija Extra Lifestyle emitovaće se radnim danima, a prvu u nizu pogledajte večeras od 20 sati i 50 minuta.

Bonus video: