Krimi noć na TV Vijesti: Triler "Nepoznata žena"

Šta si sve spreman da uradiš kako bi pronašao svoju porodicu?
203 pregleda 0 komentar(a)
Nepoznata žena
Nepoznata žena
Ažurirano: 08.11.2014. 09:59h

Krimi noć na TV Vijesti se nastavlja, pa tako ove subote, od 22:30h, naši gledaoci mogu uživati u psihološkom trileru u kojem će jedna žena rizikovati sve kako bi pronašla svoju ćerku.

Priča prati život Irine, prostitutke u bjekstvu koja se zapošljava kao služavka za imućnu italijansku porodicu zlatara da bi otkrila da li je djevojčica Tea koja sa njima živi, zapravo njena ćerka. Irina je u svojoj prošlosti bila fizički i emotivno zlostavljana, a pored toga, bila je primorana da rodi devetoro djece koja su joj oduzimana na rođenju i bivala prodana bogatim porodicama koje su ih usvajale. Irina sa malom Teom izgrađuje snažan odnos. Rizikujući da bude razotkrivena, ona radi sve da bi saznala njen identitet. Međutim to nisu jedini problemi sa kojima se susreće, u njen život se vraća stari „prijatelj".

Film „Nepoznata žena“ je režirao poznati italijanski režiser Đuzepe Tornatore. Premijerno je prikazan 2006. godine, a pokupio je brojne nagrade na festivalima u Evropi, među kojima su nagrade za najbolju glumicu, režiju, produkciju i muziku.

Bonus video: