Četvrta sezona "Agatino pravo" od ponedjeljka

„Agatino pravo“ je poljska serija koja je pridobila vjernu publiku u zemlji u kojoj je snimljena, pri čemu ovu uzbudiljivu priču u prosjeku prati 3.57 miliona gledalaca
99 pregleda 0 komentar(a)
Agatino pravo
Agatino pravo
Ažurirano: 08.11.2014. 10:05h

Nakon uspješne treće sezone, od ponedjeljka 10. novembra, TV Vijesti počinje sa emitovanjem četvrte sezone serije „Agatino pravo“. Nove epizode ovo popularne serije biće emitovane od ponedjeljka do četvrtka od 19:55 časova.

Nakon što je izgubila advokatsku licencu, Agata provodi neko vrijeme u Gruziji kako ne bi razmišljala šta će dalje da radi sa svojim životom. U međuvremenu, Dorota je obavještava da je njena žalba na sudsku odluku odbijena. Međutim, čak ni zakon ne može da spriječi Agatu da se bavi advokatorum, pa ona preuzima slučaj optuženog za šverc droge.

Iako treba da se drži podalje od advokatske kancelarije, to joj teško pada, jer je Bartek moli za pomoć oko jednog komplikovanog slučaja. Debski od Okonske saznaje de je jedan od sudija bio potplaćen kako bi donio odluku da oduzme Agati advokatsku licencu. U međuvremenu Agata se zapošljava na jednom univerzitetu gdje drži časove prava, a njene kolege pokušavaju da pronađu način da dokažu da je nepravedno izgubila svoju licencu.

„Agatino pravo“ je poljska serija koja je pridobila vjernu publiku u zemlji u kojoj je snimljena, pri čemu ovu uzbudiljivu priču u prosjeku prati 3.57 miliona gledalaca, a najveći uspjeh postigla među urbanom ženskom populacijom. Takođe u Crnoj Gori, ova serija iz sezone u sezinu postaje sve popularnija.

Glavne uloge: Agnieszka Dygant, Daria Widawska, Tomasz Karolak, Leszek Lichota, Małgorzata Kożuchowska.

Bonus video: