Tuzi: Ukrao novac, pa kupio Golf II

“Sumnja se da je B.V. u Tuzima 05. novembra u večernjim časovima, podesnim sredstvom obio vrata putničkog motornog vozila 'Chrysler', inostranih registarskih oznaka, iz kojeg je potom otuđio teget jaknu u kojoj se nalazio novčanik sa 3.300 američkih dolara, oko 2.300 eura, 100 australijskih dolara, 60 britanskih funti i ličnim dokumentima”, navodi se u saopštenju Uprave policije
3 komentar(a)
novac, euro, Foto: Shutterstock.com
novac, euro, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 07.11.2014. 16:14h

Bajra Visar (18) iz Podgorice uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je na štetu M.Lj., nastanjenog u Austriji, sa boravištem u Podgorici, počinio krivično djelo teška krađa.

“Sumnja se da je B.V. u Tuzima 05. novembra u večernjim časovima, podesnim sredstvom obio vrata putničkog motornog vozila 'Chrysler', inostranih registarskih oznaka, iz kojeg je potom otuđio teget jaknu u kojoj se nalazio novčanik sa 3.300 američkih dolara, oko 2.300 eura, 100 australijskih dolara, 60 britanskih funti i ličnim dokumentima”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Oštećeni M.Lj. je policiji prijavio događaj 06. novembra oko 01,00 čas, navodeći da je obilaskom lica mjesta pronašao sve otuđene stvari osim novca.

Kako stoji u saopštenju, sumnja se da je uhapšeni od otuđenog novca kupio „VW Golf II“, za iznos od 300 američkih dolara. Policijski službenici su kod prodavca vozila pronašli i od njega oduzeli navedeni iznos novca. Takođe je od jednog lica oduzeto 40 australijskih dolara, koje je od B.V, kako se sumnja, dobilo na poklon.

Službenici policije su kod osumnjičenog pronašli i oduzeli 410 eura, dok se traga za preostalim novcem.

Osumnjičeni jejuče priveden zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Bonus video: