#MOJVIDEO

Nataša Kavaja osvojila Sony Xperia E1

Takmičenje je namijenjeno svim Telekomovim korisnicima, a da bi učestvovali, potrebno je da preuzmu Magisto aplikaciju i u njoj kreiraju video u skladu sa zadatom temom
67 pregleda 1 komentar(a)
Nataša Kavaja Magisto, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Nataša Kavaja Magisto, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 07.11.2014. 10:48h

Nataša Kavaja sa Cetinja je ovonedjeljni pobjednik Magisto takmičenja #MojVideo, na temu "Otkačeni video". Ona je nagrađena telefonom Sony Xperia E1.

O pobjedničkom videu odlučio je u emisiji "Boje jutra" na TV Vijesti, pisac Đuro Radosavović. Video je moguće pogledati OVDJE

Nagradno takmičenje za najbolji video kreiran Magisto aplikacijom pokrenuli su TV Vijesti i Telekom 13. avgusta, kada je i dodijeljena prva nagrada. Takmičenje traje tri mjeseca, a najkreativniji će biti nagrađeni smartfonom Sony Xperia E1 (sedmična nagrada) i iPhone 5C (mjesečna nagrada).

Takmičenje je namijenjeno svim Telekomovim korisnicima, a da bi učestvovali, potrebno je da preuzmu Magisto aplikaciju i u njoj kreiraju video u skladu sa zadatom temom.

Nakon što kreira video, neophodno je da ga korisnik objavi u Magisto online albumu, uz hashtag #MojVideo i link za video, zajedno sa svojim kontakt podacima, pošalje na email adresu mojvideo@t-com.me

Najbolji video materijali će biti nagrađeni svake srijede, u emisiji "Boje jutra" na TV Vijesti, a o najboljem videu odlučuju relevantni predstavnici javnog i kulturnog života – gosti jutarnjeg programa.

Telekom korisnici odnedavno imaju mogućnost dva mjeseca besplatnog korišćenja premijum verzije Magista, koja je jedna od najpopularnijih aplikacija za video montažu za smartfone i tablete.

Magisto Video montažer veoma je jednostavan za upotrebu jer automatski pretvara video snimke i fotografije korisnika u profesionalno montirane filmove obogaćene interesantnim grafičkim detaljima i efektima, uz muziku koju korisnik sam odabere.

Obrada sadržaja i proces kreiranja filma traje samo nekoliko minuta, a korisnik može da odabere opciju da podijeli film sa ostalim korisnicima Magista, kao i sa svojim prijeteljima na društvenim mrežama.

Aplikacija je dostupna u online prodavnici AppStore, a za korisnike Android platforme, omogućeno je preuzimanje APK aplikacije sa Telekomovog sajta, uz ručnu instalaciju. Detaljno uputstvo za učestvovanje u Magisto takmičenju #MojVideo nalazi se OVDJE, a najbolje video radove tokom takmičenja možete pogledati OVDJE.

Preporučujemo za Vas