Konferencija "Strateško upravljanje bezbjednošću saobraćaja" 14. novembra u Budvi

Ciljevi Konferencije su sagledavanje postojećeg stanja, identifikacija ključnih problema u upravljanju bezbjednošću saobraćaja na putevima i predlaganje odgovarajućih rješenja.
72 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 07.11.2014. 09:32h

Fakultet za saobraćaj, komunikacije i logistiku Berane – Budva u idući petak u Budvi organizuje Međunarodnu konferenciju “Strateško upravljanje bezbjednošću saobraćaja na putevima”.

Ciljevi Konferencije su sagledavanje postojećeg stanja, identifikacija ključnih problema u upravljanju bezbjednošću saobraćaja na putevima i predlaganje odgovarajućih rješenja i mjera za unaprjeđenje bezbjednosti, saglasno propisima i praksi u zemljama Evropske unije.

Učešće u radu Konferencije su sa referatima, između ostalih prihvatili eksperti za bezbjednost saobraćaja sa Fakulteta prometnih znanosti iz Zagreba, Saobraćajnog fakulteta iz Beograda, Tehničkog fakulteta iz Novog Sada, Fakulteta za saobraćaj i komunikacije iz Sarajeva i Tehničkog fakulteta iz Bitolja.

Na Konferenciju su pozvani Ivan Brajović, ministar saobraćaja i pomorstva u Vladi Crne Gore, Raško Konjević, ministar unutrašnjih poslova i prof. dr Sanja Vlahović.

Konferencija će se održati u Budvi, u Akademiji znanja u petak, 14. novembra 2014. godine, sa početkom u 10 časova.

Galerija

Bonus video: