Cecunjanin, Raković i Konjević eliminisani u trećem kolu

0 komentar(a)
Almir Cecunjanin, Foto: Boris Pejović
Almir Cecunjanin, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.11.2014. 18:44h

Crnogorski karatisti Almir Cecunjanin, Marina Raković i Dragana Konjević nastup na seniorskom prvenstvu svijeta u Bremenu završili su u trećem kolu.

Cecunjanin je u prvom kolu kategorije preko 84 kilograma pobijedio Argentinca Franka Rekuza 1:0, u drugom je bio bolji od Čileanca Alehandra Melada 1:0, dok je u trećem poražen od Holanđanina Morena Šeparda 1:0.

Raković je na startu takmičenja u kategoriji do 68 kilograma bila slobodna, u drugom kolu je savladala Ruskinju Ingu Šeroziju 3:0, a poražena je od Fatme Alzahare Mahmud iz Egipta 1:0.

Konjević je u kategoriji preko 68 kilograma u prvom kolu pobijedila Hanu Dostalovu iz Češke 5:0, u drugom je savladala Seidu Falak iz Indije 8:0, dok je na putu ka medalji zaostavila Hrvatica Ana-Marija Čelan Bujas 2:1.

Crnogorski predstavnici u katama Mijat Vojvodić i Biserka Radulović nastup su završili u drugom kolu.

Vojvodić je u prvom kolu savladao Ivana Ermenca iz Hrvatske, dok je u drugom poražen od Či-Vei Lima iz Malezije.

Radulović je na startu pobijedila Velšanku Keri Grifin 5:0, dok je u drugom kolu izgubila od Brazilke Alesandre Maura Karibe 3:2.

Sjutra će na tatami izaći Ana Drašković (-50) i Jelena Maksimović (-61), dok je petak rezervisan za ekipna takmičenja u borbama, na kojem će nastupiti ženski četverac iz Omladinca.

Bonus video: