Nije na mene pucao već mi je pomogao

940 pregleda 6 komentar(a)
policija, STOP policija, Foto: Savo Prelević
policija, STOP policija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.11.2014. 15:27h

Jovana Kikanović reagovala je na tekst "Pajović postavio bombu Lakoviću", koji je 30. oktobra ove godine objavljen u "Vijestima".

U tekstu su prenijete tvrdnje načelnika CB Podgorica Vojislava Dragovića, koji je saopštio da je za postavljanje bombe ispred kuće Aleksandra Lakovića, 25. maja ove godine, osumnjičen Vuk Pajović (21), ali da je te noći na Kikanović pucao osumnjičeni Mladen Boričić (38).

Reagovanje Kikanovićeve prenosimo u cjelosti:

"U tekstu je prenijeto policijsko saopštenje u kojem je navedeno da je B. M. osumnjičen za moj pokušaj ubistva. Ovim putem želim da navedem da policijsko saopštenje apsolutno ne odgovara istini. Naime, kada sam ranjena, pozvala sam B.M. da me preveze u Hitnu pomoć. Prilikom ispaljivanja hitaca na mene B. M. čak nije ni bio prisutan nego je, ponavljam, došao kasnije i prevezao me do Hitne. Isto ovo ispričala sam i dajući izjavu policiji. Nijednom riječju nisam rekla da je B. M. pucao na mene, već sam tvrdila da on nije, ali da iz određenih razloga neću da kažem ko je to učinio. Da li da bi riješili slučaj, pa to čine na ovaj način, okrivljujući nevine ljude ili zbog nečeg drugog. Na ovaj način nanijeta je velika šteta B. M. koji mi je samo pomogao. Obratila sam se da bi se javnost upoznala sa pravom istinom, ali i u nadi da će moje javno iznošenje uticati na policiju".

Bonus video: