Danilovgrad: Lopovi bacili plijen kada su naišli na patrolu policije

"Pretpostavljamo da nijesu iz Danilovgrada, ali i da su imali pomagača koji jeste, i koji je tipovao objekte", rekao je izvor “Vijesti” iz danilovgradske policije
100 pregleda 2 komentar(a)
Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 02.11.2014. 12:24h

Ukradena garderoba ostala je rasuta po trotoaru u centru Danilovgrada, u petak oko pet sati izjutra, nako što je policijska patrola "iznenadila" lopove.

Prije toga, oni su u kratkom roku uspjeli da obiju tri poslovna objekta - butik, trafiku i poslovnicu Lutrije Crne Gore. Sva tri objekta smještena su u neposrednoj blizini.

Sagovornik "Vijesti" iz Uprave policije ispričao je da su lopovi, za kojima inspektori tragaju, prvo obili trafiku. Kako, uprkos razbijenoj bravi nijesu mogli ući unutra polomili su i staklo, ipak, ostali su kratkih rukava.

Nakon toga su, pretpostavlja policija, provalili u butik "Fantazy" iz kog su odnijeli jakne, ali i još neke komade odjeće, a potom su se uputili ka poslovnici Lutrije. Lopovima je pošlo za rukom da provale i u taj objekat, iz kog su, prije nego što je naišla policijska patrola, uspjeli da ukradu mobilni telefon.

Sagovornik "Vijesti" iz policije ispričao je da su provalnici odmah pobjegli, a da su im putem ispadale jakne koje su ukrali iz obližnjeg butika. Inspektori, koji rade na rasvjetljavanju tih krađa, saslušali su očevica provale u butik, koji je, rečeno je "Vijestima" kazao da je jasno vidio lopove, ali da ne zna ko su oni.

"Pretpostavljamo da nijesu iz Danilovgrada, ali i da su imali pomagača koji jeste, i koji je tipovao objekte", rekao je isti izvor “Vijesti” iz danilovgradske policije.

Bonus video: