NOVA EMISIJA NA TV VIJESTI

Petkom u 8: O Paradi ponosa Džomić, Kalezić...

U prvoj emisiji „Petkom u 8“ biće riječ o Paradi ponosa u Podgorici
0 komentar(a)
Tina Raičević
Tina Raičević
Ažurirano: 31.10.2014. 16:55h

Od večeras, gledaoci tv Vijesti, svakog petka od 20:00h moći će da prate emisiju „Petkom u 8“ koju će uređivati i voditi Tina Raičević. Emisija će se baviti aktuelnim društveno-političkim temama koje se tiču svih građana Crne Gore. Relevantni gosti odgovaraće na pitanja i pokušati da ukažu na probleme, ali i ponude rješenja za njih.

Ono što će ovu programsku formu učiniti drugačijom od ostalih jeste uključenost gledalaca u emisiji, gdje će im se pružiti prilika da putem društvenih mreža postavljaju pitanja gostima, komentarišu njihove odgovore, kao i predlažu temu o kojoj bi voljeli da se raspravlja. Na ovaj način građani imaju mogućnost da svojim sugetsijama utiču na rješenje određenog problema.

U prvoj emisiji „Petkom u 8“ biće riječ o Paradi ponosa u Podgorici. Gosti koji će raspravljati na tu temu su: Danijel Kalezić (Kvir Montenegro), Ivana Vujović (Juventas), Blanka Radošević Marović (Ministarstvo za ljudska i manjinska prava) i Velibor Džomić (Mitropolija crnogorsko-primorska).Svakog narednog petka očekuju nas novi gosti i interesantne teme.