NYP: Putin ima rak pankreasa?

"Neki kažu kako Putin ima još samo tri godine života, pa pre smrti želi da proširi ruske granice, kao Petar Veliki ili Staljin", piše ovaj tabloid
13 komentar(a)
Vladimir Putin, Foto: Reuters
Vladimir Putin, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.10.2014. 10:23h

Njujork post je objavio kako se već mjesecima šire glasine da Vladimir Putin ima rak pankreasa.

Kako navodi ovaj list na svom portalu, to je objašnjenje zašto se ruskom predsjedniku žuri u "vezi sa invazijom Ukrajine".

Prvo su stizale vijesti iz Poljske i Belorusije da prvi čovjek Rusije ima kancer kičmene moždine, podsjeća NYP.

Prema informacijama novinara Njujork posta Ričarda Džonsona radi se ipak o raku pankreasa, koji je smrtonosan, prenosi b92.

Navodno se Putin leči kod jednog starijeg doktora iz istočne Njemačke, s kojim se upoznao decenijama ranije, dok je u Drezdenu radio za KGB. Osamdesetčetvorogodišnji doktor dao je više terapija Putinu, čak mu je davao i steroide, kako bi pokušao da mu pomogne, ali je, kako navodi NYP, mrzio da dolazi u Rusiju, zbog pritisaka njegovog obezbjeđenja.

Britanski ratni veteran Cripsin Blek, koji piše o terorizmu i tajnim službama, kaže kako je Putinu savjetovano da oslobodi Hodorkovskog posle 10 godina zatvora, kako bi mu "savjest ostala čista". Neki kažu kako Putin ima još samo tri godine života, pa prije smrti želi da proširi ruske granice, kao Petar Veliki ili Staljin, piše Njujork post.

Bonus video: