Podgorica: Ispalio smrtonosni hitac u komšiju

Ubistvu je prethodila tuča starca između kojih je, vladalo dugogodišnje neprijateljstvo zbog imovinskih odnosa...
125 pregleda 0 komentar(a)
Beri ubistvo, Foto: Savo Prelević
Beri ubistvo, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.10.2014. 07:26h

Podgoričanin Jovan Jozo Bogojević (75) ubijen je u pucnjavi koja se juče oko 16.30 časova dogodila u selu Beri nadomak Podgorice.

Na Bogojevića je, prema podacima iz policije, pucao njegov komšija Momčilo Momo Vujošević (75).

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvu je prethodila tuča starca između kojih je, vladalo dugogodišnje neprijateljstvo zbog nerašćišćenih imovinskih odnosa oko puta.

U tuči je Vujošević zadobio povrede glave, koje mu je Bogojević, navodno, zadao toljagom.

Nakon toga Vujošević je, prema prvim informacijama, iz pištolje ispalio hitac upozorenja ispred nogu Bogojevića a potom i smrtonosni hitac.

Ranjeni starac koji je na licu mjesta davao znake života hitno je prevezen u Klinički centar Crne Gore, gdje je ubrzo izdahnuo.

U Urgentni centar je pristigao i Vujošević, kojeg je policija uhapsila i sprovela u prostorije Centra bezbjednosti (CB).

O događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici, koji na mjestu događaja sa ekipom policije izvršio uviđaj.

"Službenici kriminalistike CB Podgorica preduzimaju aktivnosti radi utvrđivanja svih činjenica u vezi sa ovim događajem", saopšteno je juče iz Uprave policije.

Policija je izuzela čaure, koje će biti proslijeđene na dalja vještačenja u Forenzički centar. Nije poznato da li je u međuvremenu pronađeno i oružje sa kojim je izvršeno ubistvo.

Prema tvrdnjama očevidaca, Bogojević se juče prije pucnjave sukobio sa suprugom Vujoševića, koju je navodno i udario. Tom skukobu, prema istim informacijama, prisustvovao je osumnjičeni za ubistvo.

Bonus video: