Rudar bolji od Gimnazijalca

82 pregleda 0 komentar(a)
Logo OSCG, Foto: Arhiva "Vijesti"
Logo OSCG, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 24.10.2014. 19:58h

Odbojkašice Rudara upisale su prvu pobjedu u prvenstvu (na premijeri su poražene od Luke Bar) – u meču bez dilema, izabranice Ane Marković savladale su u Pljevljima ekipu kotorskog Gimnazijalca 3:0 (25:15, 25:14, 25:13), u premijernoj utakmici 2. kola Prve ženske lige. Gimnazijalac je prvi put poražen, nakon što je u prvom kolu bio bolji od Nikšića.

Preostale utakmice igraju se sjutra. Na Cetinju od 15 časova sastaće se ekipe Lovćena i Morače, sat kasnije u barskoj “Topolici” igraju Galeb i Budva, a u istom terminu u Nikšiću je na programu meč između Nikšića i Gorštaka.

Najzad, od 19 časova igra se duel između Luke Bar i Budućnost Bemaksa, finalista plej-ofa u protekle tri sezone, ali koji će ovoga puta pripasti Barankama, s obzirom da je podgorički tim ljetos potpuno promijenio i podmladio ekipu.

AOK Rudar – Gimnazijalac 3:0 (25:15, 25:14, 25:13)

Pljevlja - Dvorana S.C. „Ada“. Gledalaca oko 350. Sudije: Slobodan Kovačević (Podgorica) i Sanja Šljukić (Nikšić).

AOK Rudar: Posuka, Lečić, Svrkota, Ćurčić, Dragaš, A. Petrović, Vučetić, D. Petrović, Đurović, Damjanović. Libero: Đaković, Muhović. Trener Ana Marković.

Gimnazijalac: Barbić, Ćetković, Tomić, Jovanović, Kapetanović, A. Parapid, M. Parapid, Vujković, Fuštić, Pajović. Libero: Stanišić i Krasnići. Trener Božidar Barbić.

Bonus video: