Sjutra konferencija o wellness i SPA turizmu

90 pregleda 0 komentar(a)
Splendid, Foto: Vuk Lajović
Splendid, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 24.10.2014. 14:09h

Konferencija pod nazivom Zdravstveni, wellness i SPA turizam, koju organizuje Medical Spa Asocijacija Crne Gore, počeće sjutra u hotelu Splendid u Budvi.

U okviru konferencije, koja će trajati do nedjelje, planirana je i dodjela nagrada Montenegro Wellness & Spa Award 2014.

Učesnici konferencije, koju će otvoriti državni sekretar u Ministarstvu turizma i održivog razvoja Daliborka Pejović, biće eminentni eksperti i profesionalci iz oblasti zdravstvenog, wellness & SPA turizma iz regiona, kao ovogodišnji dobitnici specijalnog priznanja.

Nagrada za hotel godine biće dodijeljana Splendidu, a za gradski Wellness i Spa, hotelu Ziya. Nagrade u kategorijama kozmetike i opreme dobiće Skeyndor kozmetika i Spa Medica, a za planinski Wellness i Spa, Bianca Resort & Spa.

Nagradu za Wellness i Spa meni dobiće Mini Pani, za inovativnost Portonovi, a investiciju godine Regent Porto Montenegro. Za promociju zdravstvenog Wellness i Spa turizma u Crnoj Gori nagradu će dobiti Institut “dr Simo Milošević”, za potencijal razvoja zdrastvenog turizma, Specijalna bolnica „dr Jovan Bulajić“ u Brezoviku i Ustanova za smještaj i rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Kakaricka Gora.

Nagrade će biti dodijeljene i novinarima.

Generalni sponzor konferencije je kompanija Azmont Investments, koja gradi budući resort Portonovi u Kumboru.

Bonus video: