Opljačkane prostorije Srpske liste u Podgorici

"Imajući u vidu da su oštećeni ili nestali djelovi dokumentacije vezani i za predstojeću stranačku Izbornu skupštinu, imamo sve razloge da ne isključimo i političke motive"
62 pregleda 1 komentar(a)
provalnik, Foto: Shutterstock
provalnik, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.10.2014. 10:52h

Prostorije stranačkog kluba Srpske liste u Podgorici obijene su i opljačkane od strane za sada nepoznatih lica.

Kako je saopšteno je iz tog kluba, tom prilikom otuđen je dio inventara.

"Način na koji je podgorička policija izvršila uviđaj, uzimajući otiske samo sa brave sa ulaznih vrata, ali ne i iz unutrašnjosti objekta, daje nam argument da konstatujemo da su na neprofesionalan način obavili svoj posao. Ukoliko u razumnom roku ne dobijemo odgovor od strane nadležnih nižih instanci u MUP-u, valjda zaduženih za ovaj slučaj, tražićemo da se i sam ministar i direktor Uprave policije založe da se slučaj rasvijetli do kraja", navosi se u saopštenju.

Srpska lista ne može da saopšti da li je atak na prostorije našeg stranačkog kluba politički motivisan ili je u pitanju prosto razbojništvo sa ciljem sticanja materijalne koristi, odnosno pljačke.

"Imajući u vidu da su oštećeni ili nestali djelovi dokumentacije vezani i za predstojeću stranačku Izbornu skupštinu, imamo sve razloge da ne isključimo i političke motive", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: