Majka opet pratilja: Bredli Kuper ostavio kući Irinu Šajk

Pričalo se kako je za njegove bivše neuspjele ljubavi zaslužna upravo majka, koja nije bila zadovoljna njegovim izborom djevojaka
3750 pregleda 0 komentar(a)
Bredli Kuper na dodjeli (majka u pozadini), Foto: Reuters
Bredli Kuper na dodjeli (majka u pozadini), Foto: Reuters

Holivudski glumac koji je postao i uspješan reditelj Bredli Kuper (44) bio je sinoć na dodjeli Screen Actors Guild nagrada, a kao pratilju je poveo svoju majku Gloriju Kampano.

Ovaj put se holivudski zavodnik nije pojavio sa svojom vjerenicom Irinom Šajk.

Iako nije osvojio nagradu za film „Zvijezda je rođena“ u kojem glumi sa pjevačicom Ledi Gagom, glumac se odlično zabavljao u društvu majke i pop pjevačice.

Majka slavnog glumca je inače poznata kao žena sa strogim stavom, a koliko su bliski dokazuje i šuškanje koje kruži Holivudom da glumac ništa ne odlučuje bez konsultacije s majkom.

Pričalo se kako je za njegove bivše neuspjele ljubavi zaslužna upravo majka, koja nije bila zadovoljna njegovim izborom djevojaka.

Ona je navodno smatrala kako nijedna djevojka do tada nije bila dovoljno dobra za njenog sina. Ove glasine postale su najizraženije dok se glumac zabavljao sa manekenkom Suki Vaterhaus (27), koju njegova majka nije voljela.

Bredli je planirao da oženi Suki, ali mu je majka zaprijetila da na to vjenčanje neće doći. Ona je smatrala kako ga Suki, koja je dosta mlađa od njega, koristi da bi se probila u svijetu Holivuda.

Bredli je bio u vezi sa Suki od 2013. do 2015. godine. Samo mesec dana nakon što je raskinuo s njim, Bredli je počeo vezu sa ruskom manekenkom Irinom Šajk, a u martu 2017. godine par je dobio ćerku Leu.

Mama Glorija se navodno odlično slaže sa Irinom, iako na početku veze neki izvori nijesu tako tvrdili.

Bonus video: