Biciklista stradao u sudaru sa načelnikom pljevaljske policije

Prema nezvaničnim informacijama TV Vijesti iz policije, Mugoša je, navodno, vozeći bicikl naletio na automobil za čijim volanom je bio načelnik pljevaljske policije Peđa Tanjević
65 pregleda 24 komentar(a)
Klinički centar Crne Gore, KCCG, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Klinički centar Crne Gore, KCCG, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 21.10.2014. 07:43h

Podgoričanin Dragutin Mugoša (55), koji je teško povrijeđen u udesu koji se dogodio prije tri dana kod Trgovinske škole u Podgorici, podlegao je povredama u Kliničkom centru Crne Gore.

Ljekari KC-a su se borili za život Mugoše, koji je izdahnuo juče poslije 17 časova.

Prema nezvaničnim informacijama TV Vijesti iz policije, Mugoša je, navodno, vozeći bicikl naletio na automobil za čijim volanom je bio načelnik pljevaljske policije Peđa Tanjević.

Mugoša je bio smješten na Odjeljenju intenzivne njege, sa teškim povredama glave.

Iz Operativno komunikacionog centra (OKC) policije nije moguće dobiti ni jedan podatak o saobraćajnoj nesreći, iako je jedna od obaveza tog odjeljenja policije upravo informisanje javnosti, posebno u slučajevima kada su od posljedica saobraćajnih nesreća nastupile smrtne posljedice.

Iz OKC-a je saopšteno da se isključivo o saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao šef policije Tanjević može pitati savjetnica za medije ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića, što se do sada u praksi nije događalo.

Bonus video: