"Otkačeni video" - nova tema u Magisto takmičenju

Takmičar imaju zadatak da kroz kroz kombinaciju fotografija i video snimaka, koji će povezati u kratak film putem Magisto aplikacije, pokažu smiješne momente i događaje iz svakodnevnog života
0 komentar(a)
#MojVideo, Foto: TV Vijesti
#MojVideo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 20.10.2014. 11:41h

TV Vijesti i Telekom ulaze u posljednji mjesec nagradnog takmičenja za najbolji video kreiran Magisto aplikacijom. Takmičenje je počelo u avgustu, a traje tri mjeseca, gdje najkreativniji bivaju nagrađeni smartfonom Sony Xperia E1 (sedmična nagrada) i iPhone 5C (mjesečna nagrada).

Takmičar imaju zadatak da kroz kroz kombinaciju fotografija i video snimaka, koji će povezati u kratak film putem Magisto aplikacije, pokažu smiješne momente i događaje iz svakodnevnog života.

Kreiran video treba objaviti u Magisto online albumu, uz hashtag #MojVideo, a link zajedno sa kontak podacima poslati na email adresu mojvideo@t-com.me.

Najbolji video materijali na temu „Otkačeni video“ će biti nagrađeni svake srijede, u emisiji "Boje jutra" na TV Vijesti, a prva sedmična nagrada na ovu temu (Sony Xperia E1) dodijeliće se u srijedu, 22. oktobra.

O najboljem videu, kao i do sada odlučivaće gosti u jutranjem programu - relevantni predstavnici javnog i kulturnog života, a prvu nagradu na ovu temu dodjeliće Ivana Mrvaljević, glumica.

Detaljno uputstvo za učestvovanje u Magisto takmičenju #MojVideo nalazi se OVDJE.

Bonus video: