Podgorica: Pronađena četiri ukradena vozila i vraćena vlasnicima

"Krivična prijava protiv R.M. (24) će nadležnom tužiocu biti procesuirana u redovnom postupku, budući da se on već nalazi u ZIKS-u na izdržavanju kazne zatvora zbog drugog krivičnog djela"
4 komentar(a)
Lopov, Krađa, Foto: Shutterstock
Lopov, Krađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.10.2014. 09:20h

Podgorička policija pronašla je i vlasnicima vratili četiri vozila ukradena u Podgorici tokom ljetnjih mjeseci.

Kako je saopšteno iz Uprave policije protiv osumnjičenog R.M. (24) iz Podgorice zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Podgorici podnijeta je krivična prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio četiri krivična djela teška krađa.

"Sumnja se da je R.M, u periodu od juna do septembra ove godine, na području Podgorice otuđio četiri putnička motorna vozila, na način što je podesnim sredstvom obio brave vozila, koja je potom stavio u pogon i sa njima se udaljio sa lica mjesta. On je zatim vozila, kako se sumnja, prodao izvjesnim licima u Podgorici, za sumu od 400 do 500 eura po jednom vozilu. Policijski službenici su kod lica koja su ih kupila pronašli i od njih oduzeli navedena vozila – dva vozila marke "Audi B4", vlasništvo M.B. i R.P. iz Podgorice, i dva vozila marke "VW Golf III", vlasništvo R.N. i A.T. iz Podgorice", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Sva četiri vozila su vraćena vlasnicima.

"Krivična prijava protiv R.M. će nadležnom tužiocu biti procesuirana u redovnom postupku, budući da se on već nalazi u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija na izdržavanju kazne zatvora zbog drugog krivičnog djela", dodaje se u saopštenju.

Bonus video: