Podgorica: Uhapšen osumnjičeni za pokušaj pljačke prodavnice

Iz policije su saopštili da sumnjaju da je Ljucović 11. oktobra, pokriven kapuljačom i držeći nož, ušao u market u Ulici Valtazara Bogišića
93 pregleda 0 komentar(a)
napadač, napadač nož, Foto: Shutterstock
napadač, napadač nož, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 17.10.2014. 15:51h

Podgoričanin Dragan Ljucović (26) uhapšen je zbog sumnje da je naoružan nožem pokušao opljačkati prodavnicu "Info lab" u Podgorici.

Iz policije su saopštili da sumnjaju da je Ljucović 11. oktobra, pokriven kapuljačom i držeći nož, ušao u market u Ulici Valtazara Bogišića.

Tada je, sumnja policija, uz prijetnju nožem pokušao od vlasnika Ž. R. i radnice G. D. da otme novac u čemu nije uspio, jer je Ž.R. odbio da mu ga preda.

"D.Lj. je, sumnja se, nakon toga pobjegao sa lica mjesta. Policijski službenici su, odmah po obavještenju o događaju, preduzeli aktivnosti na pronalasku lica koje je pokušalo da izvrši razbojništvoi iste večeri iza ponoći, pronašli D. Lj. U vozilu, u kojem se prillikom kontrole policije D.Lj. nalazio, pronađeni su i oduzeti kuhinjski nož, za koji se sumnja da je korišćen u izvršenju krivičnog djela, kao i pletena kapa sa prorezima, tzv. fantomka i bejzbol palica", piše u saopštenju.

Bonus video: