Prekinut lanac prostitucije, oduzeta droga

Policija sumnja da je Jovović vlasnik "Krune", stvorio kriminalnu organizaciju i sa Španjevićem i Drobnjakom u dužem vremenskom periodu podvodio jedan broj djevojaka zaposlenih u svom objektu
239 pregleda 0 komentar(a)
tablete, antibiotik, Foto: Shutterstock.com
tablete, antibiotik, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 17.10.2014. 15:50h

Višemjesečna akcija bjelopoljske policije rezultirala je razbijanjem lanca prostitucije i hapšenjem trojice osumnjičenih za navođenje na prostituciju.

Iz Uprave policije saopšteno je da su uhapšeni Bjelopoljci Sreten Jovović (63), Miljan Španjević (44) i Radenko Drobnjak (37), koji se sumnjiče da su u kafiću "Kruna", ali i na drugim lokacijama u Bijelom Polju organizovali pružanje seksualnih usluga za novac.

Policija sumnja da je Jovović vlasnik "Krune" stvorio kriminalnu organizaciju i sa Španjevićem i Drobnjakom u dužem vremenskom periodu podvodio jedan broj djevojaka zaposlenih u svom objektu.

Pojašnjeno je da su sve žene iz tog objekta, koje su pružale seksualne usluge, radile kao konobarice i striptizete i da nijesu državljanke Crne Gore.

U akciji podgoričke policije, koja je realizovana jutros oduzeto je 2.063 tableta "Flormidala", koje su na listi opojnih droga, 925 eura i oružje.

Akcija, u kojoj je pretresono 25 kuća, je realizovana u podgoričkim naseljima Konik i Stari aerodrom.

Portparolka Uprave policije Tamara Popović je kazala da su tablete i novac pronađeni pretresom kuće Samir Rujović (39), koji je uhapšen.

Osim njega uhapšen je i 18-godišnji Denis Morinaj državljanin Kosova, kojeg je policija potraživala zbog tri imovinska delikta.

Policajci su pretresom pronašli i nekoliko pištolja kod Podgoričana Safeta Asanovića (47) i Gorana Vuksanovića (49) protiv kojih će prijava biti podnijeta u redovnom postupku.

Bonus video: