Ivan Strugar u šoku: Sreo sam se oči u oči sa napadačem

Sportista je naveo da je u šoku jer ne može ni da nasluti ko bi i zašto pucao u njega, jer nema ličnih ni profesionalnih problema
51 pregleda 45 komentar(a)
Ivan Strugar ranjavanje, Foto: Zoran Đurić
Ivan Strugar ranjavanje, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 15.10.2014. 15:06h

Podgorička policija i dalje intenzivno radi na identifikovanju osobe koja je sinoć oko 19.30 časova ranila čuvenog sportistu Ivana Strugara.

Strugar je TV Vijesti rekao da je nekoliko minuta prije napada ostavio četvorogodišnjeg sina kod roditelja i da se dok se približavao svom parkiranom automobilu sreo oči u oči sa napadačem.

Objasnio je da je napadač bio maskiran kapuljačom, visok oko 1.80, te da ima oko 25 godina.

Strugar je kazao da nije obraćao pažnju na napadača jer je u tom trenutku razgovarao telefonom sa drugom. Otvorio je vrata, sjeo u kola i začuo tri tupa zvuka dok je lijevu nogu povlačio u unutrašnjost vozila.

Strugar kaže da nije u tom trenutku shvatio da se radi o pucnjima, i da nije osjetio odmah da je pogođen. Nakon nekoliko sekundi je osjetio bol u nozi i shvatio da je ranjen.

Sportista je naveo da je u šoku jer ne može ni da nasluti ko bi i zašto pucao u njega, jer nema ličnih ni profesionalnih problema.

Stugar je kazao da mu je jedan od inspektora poručio da bude oprezan, a kaže da ukoliko se sumnja u planiran napad i da ga je neko pratio, onda policija može provjeriti sigurnosne kamere u TC "Gintaš" gdje je prethodno plaćao račune.

Bonus video: