Lakušić tvrdi da ne poznaje napadače

"Nekako ih je odgurno i dijelom ušao u vozilo, kada su ga upucali. Nastavili su da pucaju i nakon što je krenuo..."
1111 pregleda 15 komentar(a)
Mladen Lakušić, Foto: Facebook.com
Mladen Lakušić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 15.10.2014. 09:04h

Dvojica muškaraca sa kačketima prišla su preksinoć Podgoričaninu Mladenu Lakušiću i ispalili više metaka ka njemu, od kojih su ga tri pogodila u lijevu nogu.

Lakušić je policajcima rekao da ne zna ko je i zbog čega pokušao da ga ubije. On je, prema istim informacijama, vidio lica napadača, ali su njemu nepoznata.

Ranjeni je inspektorima ispričao da je oko jedan iza ponoći izašao iz jednog lokala u centru i došao do svog automobila parkiranog u Bokeškoj ulici.

“Tada ga je jedan od napadača pozvao po prezimenu, a kada se okrenuo pokušali su da ga udare. Nekako ih je odgurno i dijelom ušao u vozilo, kada su ga upucali. Nastavili su da pucaju i nakon što je zalupio vrata. Pucali su po kolima i pobjegli”, ispričao je sagovornik “Vijesti”.

Iz Kliničkog centra novinaru je rečeno da je Lakušić primljen sa prostrijelnim ranama lijeve noge.

"Nakon ukazane pomoći, pacijent je odbio hospitalizaciju, iako je ona bila predložena”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz Kliničkog centra.

Isti izvor objasnio je da je Lakušićevo stanje bilo stabilno, ali da je zbog težine povrede trebalo biti hospitalizovan.

Ranjeni Lakušić je početkom juna hapšen zbog incidenta koji se dogodio u Zagoriču, gdje živi. On se tada, nakon kraće rasprave i fizički obračunao sa Aleksandrom - Acom Šakovićem.

Nakon tuče, u kojoj je navodno izvukao deblji kraj, dohvatio je kamen, a potom njime krenuo da gađa kuću Šakovića, ali je pogodio objekat njegovog prvog komšije.

Bonus video: