Policija identifikovala učesnike tuče na Vrelima ribničkim

"Službenici CB Podgorica, u vezi sa sinoćnjim događajima na Vrelima Ribničkim, preduzimaju dalje službene mjere i radnje, u konsultaciji sa nadležnim zamjenikom Osnovnog državnog tužioca u Podgorici", navodi se u saopštenju
77 pregleda 20 komentar(a)
Tuča na Vrelima ribničkim, Foto: Savo Prelević
Tuča na Vrelima ribničkim, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.10.2014. 17:33h

Policija je identifikovala više osoba osumnjičene da su učestvovala u sinočnjoj masovnoj tuči i pucnjavi u podgoričkom naselju Vrela ribnička, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici CB Podgorica, u vezi sa sinoćnjim događajima na Vrelima Ribničkim, preduzimaju dalje službene mjere i radnje, u konsultaciji sa nadležnim zamjenikom Osnovnog državnog tužioca u Podgorici", navodi se u saopštenju i dodaje da su policijski službenici, nakon opisanog događaja, "brzom i efikasnom intervencijom sinoć spriječili dalje incidente na licu mjesta".

Incident je rezultat dugogodišnje netrpeljivosti između izbjeglica iz BiH i izbjeglica sa Kosova.

Prema tvrdnjama očevidaca, nekoliko mještana iz dijela naselja u kojem stanuju izbjeglice iz BiH izašlo je na ulicu sa automatskom puškom. Uz povike: “Pi*ke, je*emo vam mater... sve ćemo vas pobiti”, u pravcu romskih baraka ispaljen je rafal.

Opširnije o tome čitajte u zasebnom tekstu.

Bonus video: