Uhapšen Đerđ Dedvukaj

"Dedvukaj se sumnjiči da je 7. oktobra, oko 15.15 sati, u Đukića ispalio više hitaca iz pištolja, ispred njegove porodične kuće Đukića u naselju Murtovina"
537 pregleda 16 komentar(a)
Murtovina pucnjava, Foto: Vesko Belojević
Murtovina pucnjava, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 09.10.2014. 16:43h

U Podgorici je danas uhapšen Đerđ Dedvukaj (61) koji je osumnjičen da je 7. oktobra pucao u Milovana Đukića (54) i tom prilikom mu nanio teške tjelesne povrede, saopšteno je iz policije.

Podsjećamo da je policija juče uhapsila podgoričanku V.P. (34) zbog sumnje da je učestvovala u pokušaju ubistva Milovana Đukića iz Andrijevice koji živi u Podgorici i R.M. iz Podgorice, a da je Dedvukaj (60) iz Podgorice, osumnjčen da je pokušao da ubije Đukića i R.M.

"Dedvukaj se sumnjiči da je 7. oktobra, oko 15.15 sati, u Đukića ispalio više hitaca iz pištolja, ispred porodične kuće Đukića u naselju Murtovina. Meci su podgodili Đukića i nanijeli mu teške tjelesne povrede", saopšteno je iz Uprave policije.

"On je potom, kako se sumnja, i u pravcu R.M, koji se nalazio sa Đukićem ispred njegove kuće, ispalio nekoliko projektila koji ga nijesu pogodili. Osumnjičeni je nakon izvršenja krivičnog djela pobjegao sa lica mjesta“, dodaje se u saopštenju.

Iz policije kažu da su od osumjičenog oduzeli pištolj "CZ2 TT, kalibra 7,62 mm, za koji se sumnja da je korišćen u izvršenju krivičnog djela i biće upućen Forenzičkom centru radi vještačenja.

Osumnjičeni će biti priveden zamjeniku Višeg državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Bonus video: