Tužilac čeka Krgovića i ljekarske nalaze

“Vijestima” je iz tužilaštva rečeno da je potrebno da se uzme izjava od Krgovića, kao i da se očekuje zvanični ljekarski nalaz o zadobijenim povredama
8 komentar(a)
Veselin Krgović, Foto: Vijesti
Veselin Krgović, Foto: Vijesti
Ažurirano: 09.10.2014. 07:07h

Osnovno državno tužilaštvo u Beranama još nije kvalifikovalo krivično djelo pričinjeno prilikom napada na načelnika Centra bezbjednosti Veselina Krgovića.

“Vijestima” je iz tužilaštva rečeno da je potrebno da se uzme izjava od Krgovića, kao i da se očekuje zvanični ljekarski nalaz o zadobijenim povredama.

Iz Opšte bolnice najprije je saopšteno da je Krgović zadobio teške tjelesne povrede, između ostalog i potres mozga, kao i da je odbio da bude hospitalizovan.

Načelnik beranske policije, prema zvaničnom policijskom saopštenju, u noći između ponedeljka i utorka napala su dva zasada nepoznata muškarca na parkingu ispred zgrade u kojoj stanuje.

Uprava policije saopštila je i da je izvršen uviđaj na licu mjesta, kao i da je Krgoviću medicinska pomoć pružena u Opštoj bolnici u Beranama, „nakon čega je otpušten bez zadržavanja na liječenju“.

“Vijesti” ni juče nijesu mogle dobiti izjavu od Krgovića, jer su njegovi telefoni poznati redakciji i dalje isključeni.

Zgrada u kojoj načelnik Krgović privatno stanuje nalazi se na dnu glavne ulice, posljednja u nizu i preko puta gradskog parka.

Do nje je moguće doći iz više pravaca, a prema saznanjima “Vijesti”, svi ti pravci pokriveni su bezbjednosnim kamerama sa obližnjih lokala.

Da li je bilo pomaka u istrazi juče se nije moglo saznati iz Centra bezbjednosti u Beranama, a Uprava policije se više nije oglašavala.

Bonus video: