Bijelo Polje: U saobraćajnoj nesreći poginuo mladić (23)

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, u mjestu Ribarevina, na magistralnom putu Bijelo Polje - Mojkovac, sudarili su se kamion (DG AE415) i “audi” (BP AV029)
292 pregleda 3 komentar(a)
Bijelo Polje udes, Foto: Jadranka Ćetković
Bijelo Polje udes, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 03.10.2014. 06:11h

Danijel Leković (23) poginuo je, a njegovi prijatelji Kristijan Bulatović i Nikola Šutović teško su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć oko 23 sata dogodila u blizini Bijelog Polja.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, u mjestu Ribarevina, na magistralnom putu Bijelo Polje - Mojkovac, sudarili su se kamion (DG AE415) i “audi” (BP AV029).

Prema istom izvoru, Leković i njegovi prijatelji bili su u “audiju”. Vozač kamiona nije povrijeđen. Koliko je udar bio jak, govori podatak da su vatrogasci i službenici policije morali da režu lim putničkog automobila, kako bi izvukli jednog od povrijeđenih.

Bulatović i Šutović hospitalizovani su, a do zaključenja štaqmpanog izdanja "Vijesti" oni su bili na pregledima tokom kojih se utvrđivao stepen povreda.

Istražitelji su kasno sinoć uzimali tragove sa lica mjesta i pokušavali da utvrde uzrok nesreće. Uviđajem je rukovodila tužiteljka Katarina Kljajević

Bonus video: