Izložba fotografija u Perjaničkom domu na Kruševcu

Na izložbi će biti predstavljeni radovi članova crnogorskog Foto kluba kao i dio kolekcija autora Marcina Gorskog iz Poljske i Milana Živkovića iz Srbije
0 komentar(a)
"Brze pruge", Goran Boričić
"Brze pruge", Goran Boričić
Ažurirano: 02.10.2014. 11:49h

Izložba fotografija u okviru manifestacije “Dani fotografije”, koju organizuje Foto klub “PhotoCG” biće otvorena večeras u 20.30 časova u Perjaničkom domu na Kruševcu.

Na izložbi će biti predstavljeni radovi članova crnogorskog Foto kluba kao i dio kolekcija autora Marcina Gorskog iz Poljske i Milana Živkovića iz Srbije, koji će u okviru manifestacije “Dani fotografije 2014” održati predavanja i radionice.

Članovi Kluba predstaviće radove u vidu projekcije na slobodnu temu, Marcin Gorski će izložiti fotografije na temu fado muzike koje je stvarao tokom desetogodišnjeg boravka u Portugalu, dok će Milan Živković predstaviti dio kolekcije fotografija nazvane “Drugi san” koju će čine aktovi žena, nastali u posljednjih trideset godina.

U okviru manifestacije, pored izložbe u Perjaničkom domu, organizatori za sjutra najavljuju radni izlet do Bokokotorskog zaliva, kao i do podruma Plantaža u Podgorici.

Za subotu u 11 sati predviđeno je predavanje Marcina Gorskog. Istog dana u 17 sati predavanje će održati Milan Živković, urednik časopisa “REFOTO”.

Bonus video: