Krimi noć – subotom na TV Vijesti

U naredne četri subote TV Vijesti prikazaće četri nova, evropska, hit trilera
0 komentar(a)
triler, TV Vijesti, Foto: Screenshot Tv Vijesti
triler, TV Vijesti, Foto: Screenshot Tv Vijesti
Ažurirano: 30.09.2014. 13:22h

Televizija Vijesti je za sve ljubitelje trilera u naredne četiri subote isplanirala Krimi noć od 22:30h, a u sklopu koje će se emitovati nekoliko triler filmova i emisija koja će vaše subotnje večeri ispuniti misterijom i napetošću.

U naredne četri subote TV Vijesti prikazaće četri nova, evropska, hit trilera.

Već 4. oktobra imate priliku da pogledate kriminalističku dramu rađenu prema najprodavanijem romanu islandskog pisca Arnaulda Indridesona – "Grad tegli".

Subota poslije nje, rezrvisana je za jedan od najboljih finskih filmova posljednjih godina "Propovjednik zla". Uzbudljiv i odlično komponovan triler koji prati život detektiva Tima, koji je izgubio ćerku u tragičnim okolnostima.

Nakon njega, 18. oktobra slijedi kriminalistička drama "Ispit" u kojoj kandidati koji su ušli u uži krug za primamljiv posao bivaju zaključani u ispitivačku sobu sa zadatkom da riješe jednostavan test koji postaje toliko zbunjujuć da napetost počinje da "para" vazduh.

Posljednje subote oktobra emitovaće se skandinavski film iz 2014. godine "Mraz". U pitanju je vrlo neobičan natprirodan triler snimljen u ambijentu Sjevernog pola, gdje su glavni junaci psiholog Angla i snimatelj Gunar koji se jednog jutra bude i ustanovljuju da su svi članovi njihovog istraživačkog tima nestali.

Narednih nekoliko subota zavirite u noći pune napetosti, misterioznih ubistava i drame! Prepustite se uzbuđenju uz Krimi noć na TV Vijesti.

Bonus video: