Budvanska rivijera bolja od Vojvodine

0 komentar(a)
Vojin Ćaćić, Foto: Vesko Belojević
Vojin Ćaćić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 26.09.2014. 20:34h

Odbojkaši Budvanske rivijere savladali su danas u Budvi ekipu Vojvodine 3:1 (23:25, 26:24, 25:21, 25:15), u prvom od dva međusobna kontrolna meča. Nakon zvaničnog dijela, odigrana su još dva seta, koja su pripala domaćinu (25:22, 15:11).

Trener Budvana Slobodan Boškan je odlučio da meč počnu tehničar Aleksandar Ivković, korektor Armando Danger Mulen, primači Vojin Ćaćić i Joslejder Herardo Kala, srednji blokeri Petar Krsmanović i Milan Ćelić, te libero Ivan Rašović.

Od drugog seta je Ivan Ječmenica zamijenio Ćelića, dok je na 2:1 u setovima Boškan prekomandovao Kalu na korekciju, dok je sa Ćaćićem na prijemu zaigrao Lazar Ćirović.

U posljednja dva seta je šansu dobio i drugi libero Nikola Lakčević, Ćelić je zamijenio Krsmanovića, a na na mjestu korektora je zaigrao Miloš Simović, koji je trenutno bez kluba pa trenira sa matičnim klubom…

Falio je jedino prvoi tehničar, Brazilac Murilo Radke, koji bi trebao da stigne u nedjelju.

"S obzirom na to da smo teški, i od teretane, zadovoljan sam našom obaveznom igrom, na kojoj ću insistirati od početka, kako bismo iz dana u dan podizali ljestvicu", rekao nam je Boškan.

Isti rivali igraće i sjutra, takođe u Budvi.

Bonus video: