Stonoteniserke protiv Izraela za 2. diviziju

Crnogorske stonoteniserke boriće se sjutra od 11 sati u Lisabonu protiv Izraela za ulazak u višu, Drugu diviziju
1 komentar(a)
stoni tenis, Foto: Facebook
stoni tenis, Foto: Facebook
Ažurirano: 26.09.2014. 20:29h

Crnogorske stonoteniserke boriće se sjutra od 11 sati protiv Izraela za ulazak u višu, Drugu diviziju, dok će se muška ekipa na Evropskom prvenstvu u Lisabonu, u istom terminu protiv Malte boriti za plasman od 37. do 40. mjesta.

Naše su stonoteniserke porazom od Belgije sa 3:0 u posljednjem duelu grupe u Standard diviziji, zauzele treće mjesto, a i muška ekipa je pobjedom nad Kiprom došla do drugog trijumfa u Standard diviziji i trećeg mejsta iza Holandije i Škotske.

Protiv Belgijanki su kapitenka Neda Milačić Bogdanović i Sonja Janković osvojile po set, ali će sjutra morati da daju sve od sebe kako bi savladale Izrael, koji ih je pobijedio u 2. kolu.

"Dale smo sve od sebe, ali je ekipa Belgije objektivno mnogo jača. Voljom žrijeba sjutra se opet sastajemo sa Izraelom, to će nam biti odlučujući meč za višu diviziju. Mi smo prekjuče izgubile od Izraela, ali je sve bilo u neizvjesnim partijama sa 3:2 ili 3:1. Zato ćemo biti posebno motivisane da pokušamo da se revanširamo. Naše kolege danas su bile sjajne protiv Kipra, koji je vodio sa 2:1, ali su naši momci velikom borbom preokrenuli rezultat - kazala je Milačić Bogdanović.

A sa dvije pobjede Irfana Čekića te pobjedom i porazom Luke Bakića, naši stonotenisri su savladali Kipar, koji je drugi poen zaslužio porazom Viktora Rogića.

Bonus video: