Adžović: Pomislila sam da sam mrtva

Tvrdi da nije govorila da će, ako joj vrate novac, reći da je Vesko nevin
0 komentar(a)
napadač, napadač nož, Foto: Shutterstock
napadač, napadač nož, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.09.2014. 17:42h

Vesna Adžović zadobila je najmanje 26 povreda od oštrice i šiljka noža i ustanovljena joj je asimetrija lijeve strane lica, što je bitan element postojanja unakaženosti.

To je u Višem sudu konstatovao vještak medicinske struke, prof. dr Miodrag Šoć, u nastavku suđenja Vesku (25) i Milošu B. Adžoviću (21), optuženima da su iz koristoljublja pokušali da ubiju tetku Vesnu Adžović.

Oštećena je juče ispričala da je 25. decembra 2013. kod nje dva puta dolazio bratanić Vesko, posljednji put nakon ponoći...

"Rekao je da ga još boli zub i tražio još jednu tabletu. Dok je sjedio sa moje desne strane, potegao je nož i ubo me u desnu ruku ispod ramena. Pitao me je za pare. Rekla sam da su 30.000 eura u koverti ispod kauča i da me ne dira više. Pala sam na pod, a zatim je on izašao iz sobe, pa se vratio i ponovo me udario, ovaj put u glavu. Bila sam sva krvava po licu, tako da sam pomislila da sam mrtva. Sada nisam više sigurna da me napao i udarao i Miloš, neću da griješim dušu", rekla je ona.

Sudija je pročitao izjavu koju je dala u istrazi, kada je tvrdila da su je obojica napala.

Ona je dodala da nije tačna tvrdnja da je ona ucjenjivala Veskovu suprugu da joj vrate novac, a zauzvrat da kaže da ovaj nije kriv.

Bonus video: