"Ako ostanem" romantična i dirljiva priča u Gradskim knjižarama

Ovaj internacionalni bestseler je moćna priča o ljubavi, gubitku i traženju snage da se donesu ispravne odluke kada sami odlučujete o svom životu
120 pregleda 0 komentar(a)
Ako ostanem, Foto: Gradska knjižara
Ako ostanem, Foto: Gradska knjižara
Ažurirano: 25.09.2014. 13:25h

Obožavaoce romantičnih i nadom ispunjenih priča obradovaće novo izdanje izdavačke kuće Nova knjiga, roman "Ako ostanem", autorke Gejl Forman.

Ovo je dirljiva i nježna priča o porodici, ljubavi i prijateljstvum koja će promijeniti vaš pogled na život i na ljude koji vas okružuju. Sedamnaestogodišnja talentovana violončelistkinja Mija suočava se sa posljedicama užasne saobraćajne nesreće koja se desila njenoj porodici. U trenutku se, cijeli Mijin svijet ruši ostavljajući joj pitanja. Šta će se desiti ako ode? Da li je voljena? Šta će biti ako ostane?

Dok je u komi, Mija ima neobično iskustvo, ona napušta svoje tijelo i posmatra svoju porodicu i prijatelje koji polako postaju svjesni strašnog događaja. U međuvremenu, pred Mijinim očima se smjenjuju slike i događaji iz njene prošlosti i shvata da od nje zavisi da li će se probuditi iz kome i nastaviti da se bori ili će se predati.

Kroz Mijina razmišljanja i prisećanja, upoznajemo njen tinejdžerski život, ljubav prema klasičnoj muzici i odnose s porodicom, prijateljima i dečkom Adamom. Dok Mija lebdi između života i smrti, okupljeni prijatelji i porodica imaju samo jednu molbu: Molim te, nemoj da umreš.

Ovaj internacionalni bestseler je moćna priča o ljubavi, gubitku i traženju snage da se donesu ispravne odluke kada sami odlučujete o svom životu.

Uspješna novinarka, Gejl Forman, dobitnica je značajnih britanskih nagrada za književnost. Roman Kuda je otišla, uslijedio je kao nastavak ove dirljive i nježne priče, koji će se uskoro, pored romana Ako ostanem, naći u Gradskim knjižarama.

Bonus video: