Karatisti Bara prvi u konkurenciji 40 klubova

50 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 22.09.2014. 13:47h

Karatisti Bara su i nakon ljetnje pauze nastavili sa dominacijom na međunarodni turnirima. U konkurenciji 40 klubova iz Austrije, Hrvatske BiH i Crne Gore, KK Bar je ubjedljivo pobijedio u generalnom plasmanu na "DBG openu 2014" u Čutluku.

Trener KK Bar i proslavljeni crnogorski reprezentativac Almir Cecunjanin podigao je pobjednički pehar, jer su sa 12 zlatnih, dvije srebrne i deset zlatnih medalja, karatisti ovog kluba sakupili 50 poena, dok je drugoplasirani sarajevski Perfekt imao 43 boda.

Generalni plasman sabirao se na način da je zlato vrijedilo tri, srebro dva a bronza jedan bod.

Zlatnim medaljama za Bar pobjedi su doprinijeli: Balša Đoković, Jovana Đokovic, Marko Đonovic, Kenan Nikočevic, Arijan Kočan, Nikoleta Radačić i Edina Paljević u katama. Zlatni su bili i kata timovi dječaka i djevojčice 2004/2005 godište, te djevojčice 2002/2003. U borbama su prva mjesta osvojili Vasilisa Bujić i Stefan Gojčević.

Srebrne medalje osvojili su Žana Barjaktarević u katama pojedinačno i kata tim kadetkinja. Bronzane medalje osvojili su u katama pojedinačno Arijana Kočan, Nikola Milić, Mihail Vukčević, Jovana Vukčević, Ivana Bujković, Vladimir Mijač, a u borbama Marko Đonović, Arijan Kočan, Adis Ličina i Marko Šećković.

Galerija

Bonus video: