Opština Berane: Komunalnog policajca napao sin vlasnika kafića, zadobio više povreda

"Opština Berane, odnosno Komunalna policija najoštrije osuđuju napad na svog radnika i ovim putem pozivamo nadležne policijske i tužilačke organe da u što hitnijem roku sankcionišu vinovnike ovog nemilog incidenta, jer odgovorno tvrdimo da nećemo tolerisati bilo koju vrstu nasilja"
4 komentar(a)
Opština Berane, Foto: Opština Berane
Opština Berane, Foto: Opština Berane
Ažurirano: 03.09.2018. 11:06h

Radnik Komunalne policije Berane N.J. fizički je napadnut 2 septembra u 1.15 časova u kafe baru "Golden gejt" u Beranama, saopšteno je danas iz Opštine Berane.

U saopštenju se dodaje da ga je napao sin vlasnika kafe bara "Golden gejt" i da je N.J. tom prilikom zadobio više povreda.

"U tom vremenu, radnici Komunalne policije su vršili redovnu kontrolu radnog vremena, predviđenu Zakonom o turizmu i ugostiteljstvu. Po slovu Zakona, radno vrijeme ugostiteljskih objekata je do jedan sat iza ponoći. Opština Berane, odnosno Komunalna policija najoštrije osuđuju napad na svog radnika i ovim putem pozivamo nadležne policijske i tužilačke organe da u što hitnijem roku sankcionišu vinovnike ovog nemilog incidenta, jer odgovorno tvrdimo da nećemo tolerisati bilo koju vrstu nasilja. Takođe, pozivamo nadležne organe da zaustave krajnje osiono i bahato ponašanje pojedinaca, i da u skladu sa Zakonom zaštite radnike beranske opštine u vršenju svojih svakodnevnih radnih obaveza i aktivnosti", stoji u saopštenju beranske Komunalne policije.

Bonus video: