Podgorica: Uhapšena osumnjičena za krađu

"Sumnja se da se E.M. (31) oko 5 časova kroz otvoren prozor ušunjala u kuću Š.G. gdje je iz sobe otuđila novčanik sa novcem"
51 pregleda 3 komentar(a)
Nož, Napad nožem, Foto: Shutterstock
Nož, Napad nožem, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.09.2014. 14:07h

Podgorička policija uhapsila je E.M. (31) iz Cetinja, nastanjenu u Podgorici, zbog sumnje da je danas, na štetu Š.G. iz Podgorice, počinila krivično djelo razbojnička krađa.

"Sumnja se da se E.M. jutros, oko 5 časova kroz otvoren prozor ušunjala u kuću Š.G. koja se nalazi u naselju Stari aerodrom u Podgorici, gdje je iz sobe otuđila novčanik sa novcem. Vlasnik kuće Š.G. se međutim probudio i uspio da zadrži E.M. Ona je potom, kako se sumnja, kada su je vlasnik kuće i njegov sin S.G, nakon što su od nje uzeli novčanik, uveli u kuhinju, kako bi je zadržali do dolaska policijskih službenika, sa stola dograbila nož kojim je Š.G. nanijela manje rasjekotine po prstima i šakama", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je Š.G. zadobio lakše tjelesne povrede.

Osumnjičena E.M. će danas, uz krivičnu prijavu, biti privedena zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinila navedeno krivično djelo.

Bonus video: