Crnogorske ekipe u Standard diviziji

Kapiten muške ekipe biće najbolji crnogorski stonoteniser Irfan Čekić, a ženske kapiten Budućnosti Neda Milačić Bogdanović
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.09.2014. 12:19h

Na Evropskom prvenstvu u stonom tenisu od 24. do 28. septembra muška i ženska crnogorska ekipa takmičiće se u Standard diviziji. Stonoteniseri će igrati u grupi sa Holandijom, Kiprom, Škotskom i San Marinom, a stonoteniserke sa Izraelom, Belgijom, Kosovom i Maltom.

Naše ekipe pripremaju se za takmičenje u Podgorici u sali kluba Golden plejer, uz pomoć srpskog trenera Vladimira Zakića, koji posjeduje licencu A kategorije.

Stonoteniseri će u prvom kolu, 24. septembra, igrati sa San Marinom, dan kasnije sastaće se sa Škotskom i Holandijom, dok je za 26. septembar zakazan duel sa Kiprom. Seniorke će prvog dana igrati sa Kosovom i Izraelom, dan kasnije sastaće se sa Maltom, a 26. septembra sa Belgijom. Prema propozicijama, nakon mečeva u grupi biće odigrani mečevi za konačan plasman.

Ženska seniorska reprezentacija nastupiće u sastavu Neda Milačić Bogdanović (kapiten), Sunčica Rogić, Sonja Janković i Simona Perović, a muška Irfan Čekić (kapiten), Luka Bakić, Viktor Rogić i Filip Radović.

Bonus video: