Vesna Vujačić prva do medalje

Vesna Vujačić je smogla snage da u neizvjesnom finišu trke na 100 metara prigrabi treće mjesto i prvu, istorijsku medalju za Crnu Goru na Evropskim ljetnjim igrama
0 komentar(a)
Vesna Vujačić, Foto: Specijalna Olimpijada
Vesna Vujačić, Foto: Specijalna Olimpijada
Ažurirano: 18.09.2014. 10:20h

Reprezentacija Specijalne olimpijade Crne Gore je spremno dočekala finalne trke i takmičenja na Evropskim ljetnjim igrama "Antverpen 2014". To potvrđuje prva finalna trka na 100 metara na kojoj je Vesna Vujačić osvojila bronzanu medalju. U neizvjesnoj završnici naša atletičarka je uspjela da prigrabi treće mjesto i prvo, istorijsko odličje za Crnu Gopru na ovim takmičenjima.

Šef delegacije Specijalne olimpijade Crne Gore u Antverpenu, Dejan Pančić, očekuje još medalja, pošto su naši takmičari bili sjajni u kvalifikacionim nastupima. Pančić je danas u društvu ambasadaora Crne Gore u Belgiji, Veskom Garčevićem obišao "Expo centar", u kojem se održava takmičenje u više sportova. Obišli su dvorane za takmičenja ali i dio sportskog centra predviđen za odmor i rekreaciju. Garčević je čestitao našoj delegaciji i Vujačić na postignutom uspjehu.

Bonus video: