MOJ VIDEO

Anita Petrović peta dobitnica sedmične nagrade u Magisto takmičenju

85 pregleda 0 komentar(a)
Magisto, Anita Petrović, Foto: Screenshot (YouTube)
Magisto, Anita Petrović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 17.09.2014. 17:39h

Peta sedmična nagrada u okviru Magisto takmičenja #MojVideo, pripala je Aniti Petrović iz Kotora. Anita je nagrađena telefonom Sony Xperia E1.

O pobjedničkom videu odlučila je Olivera Bracanović, PR Cineplexxa, u emisiji „Boje jutra“ na TV Vijesti. Video je moguće pogledati na stranici

http://www.magisto.com/album/mojvideo/video/PyknRQxWEwt_I3EBDmEwCXp-

Ovog mjeseca, tema Magisto takmičenja je “Trenuci koji život znače”.

Takmičari imaju zadatak da kroz kombinaciju fotografija i video snimaka, koji će povezati u kratak film putem Magisto aplikacije, pokažu lijepe momente i događaje koje su obilježili različite periode njihovog života - to mogu biti: rođendani, vjenčanja, koncerti, putovanja i sve ono što je na njih ostavilo utisak. Kreiran video treba objaviti u Magisto online albumu, uz hashtag #MojVideo, a link zajedno sa kontak podacima poslati na email adresu mojvideo@t-com.me

Nagradno takmičenje za najbolji video kreiran Magisto aplikacijom pokrenuli su TV Vijesti i Telekom. Takmičenje traje tri mjeseca, a najkreativniji biće nagrađeni smartfonom Sony Xperia E1 (sedmična nagrada) i iPhone 5C (mjesečna nagrada).

Takmičenje je namijenjeno svim Telekomovim korisnicima, a da bi učestvovali, potrebno je da preuzmu Magisto aplikaciju i u njoj kreiraju video u skladu sa zadatom temom.

Najbolji video materijali se nagrađuju svake srijede, u emisiji „Boje jutra“ na TV Vijesti, a o pobjedniku odlučuju predstavnici javnog i kulturnog života – gosti jutarnjeg programa.

Telekom korisnici odnedavno imaju mogućnost dva mjeseca besplatnog korišćenja premijum verzije Magista, koja je jedna od najpopularnijih aplikacija za video montažu za smartfone i tablete. Magisto Video montažer veoma je jednostavan za upotrebu jer automatski pretvara video snimke i fotografije korisnika u profesionalno montirane filmove obogaćene interesantnim grafičkim detaljima i efektima, uz muziku koju korisnik sam odabere. Obrada sadržaja i proces kreiranja filma traje samo nekoliko minuta, a korisnik može da odabere opciju da podijeli film sa ostalim korisnicima Magista, kao i sa svojim prijeteljima na društvenim mrežama.

Aplikacija je dostupna u online prodavnici AppStore, a za korisnike Android platforme, omogućeno je preuzimanje APK aplikacije sa Telekomovog sajta, uz ručnu instalaciju.

Detaljno uputstvo za učestvovanje u Magisto takmičenju #MojVideo nalazi se na stranici http://www.telekom.me/magisto.nspx.