Cetinjaninu krivična prijava zbog puške u ilegalnom posjedu

"Službenici OB Cetinje su, 11.05.2018. godine, postupajući na osnovu operativnih informacija, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju, izvšili pretres stana i drugih prostorija koje korsiti B.P. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli lovačku pušku marke 'Benelli' u ilegalnom posjedu"
140 pregleda 1 komentar(a)
lovačka puška, Foto: Shutterstock
lovačka puška, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.09.2018. 14:11h

Cetinjska policija je danas, nakon dobijenih rezultata vještačenja iz Foreznzičkog centra, državnom tužiocu na Cetinju, podnijela krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog lica B.P. (29) sa Cetinja zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici OB Cetinje su, 11.05.2018. godine, postupajući na osnovu operativnih informacija, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju, izvšili pretres stana i drugih prostorija koje korsiti B.P. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli lovačku pušku marke 'Benelli' u ilegalnom posjedu. Oduzeto oružje je upućeno u Forenzički centar radi vještačenja", navodi se u saopštenju.

Nakon dobijenih nalaza vještačenja Forenzičkog centra, državnom tužiocu u ODT u Cetinju podnijeta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio to krivično djelo.

Bonus video: