Nova tema u Magisto takmičenju – "Trenuci koji život znače"

Kreiran video treba objaviti u Magisto online albumu, uz hashtag #MojVideo, a link zajedno sa kontak podacima poslati na email adresu mojvideo@t-com.me
0 komentar(a)
TV Vijesti, #MojVideo, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
TV Vijesti, #MojVideo, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 14.09.2014. 12:32h

Telekom i TV Vijesti te pozivaju da se priključiš takmičenju za najbolji video kreiran Magisto aplikacijom.

Posjeti sajt Telekoma, preuzmi Magisto aplikaciju, kreiraj video na temu "Trenuci koji život znače", a najkreativniji biće nagrađeni smartfonom Sony Xperia E1 (sedmična nagrada) i iPhone 5C (mjesečna nagrada).

Kroz kombinaciju fotografija i video snimaka koje treba povezati u kratak film putem Magisto aplikacije, pokaži sve one lijepe stvari koje su obilježili različite periode tvoga života, to mogu biti: rođendani, vjenčanja, koncerti, putovanja i svi oni lijepi trenutci koji su ostavili utisak.

Kreiran video treba objaviti u Magisto online albumu, uz hashtag #MojVideo, a link zajedno sa kontak podacima poslati na email adresu mojvideo@t-com.me.

Najbolji video materijali na temu "Trenuci koji život znače" će biti nagrađeni svake srijede, u emisiji "Boje jutra" na TV Vijesti, a prva sedmična nagrada na ovu temu (Sony Xperia E1) dodijeliće se u srijedu, 17. septembra.

O najboljem videu, kao i do sada odlučivaće gosti u jutranjem programu - relevantni predstavnici javnog i kulturnog života, a prvu nagradu na ovu temu dodjeliće Olivera Bracanović PR Cineplexx Montenegro.

Detaljno uputstvo za učestvovanje u Magisto takmičenju #MojVideo nalazi se OVDJE.

Bonus video: