Podgorica: Uhapšeni osumnjičeni za krađu nakita

50 pregleda 0 komentar(a)
zlato, zlatan lanac, nakit, Foto: Shutterstock.com
zlato, zlatan lanac, nakit, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 12.09.2014. 16:03h

Podgorička policija, kako je saopštila, rasvijetlila je tri teške krađe i podnijela posebne izvještaje protiv B.P. (31), R.J. (27), iz Podgorice i A.H. (25), iz Bijelog Polja, zbog osnovane sumnje da su počinili po jedno krivično djelo.

"Sumnja se, da je B.P. počinio krivično djelo teška krađa na štetu R.Š. iz Podgorice, 7. septembra, na način što je pratio R.Š. koja se kretala ulicom Đoka Miraševića u Podgorici, a potom kada je ušla u ulaz stambene zgrade, prišao joj dok je stajala ispred lifta i sa vrata joj otrgao zlatni lanac nakon čega je pobjegao sa lica mjesta. Službenici CB Podgorica su dana kasnije lišili slobode B.P. i potom ga u zakonskom roku, uz poseban izvještaj priveli nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost".

R.J. je, kako se sumnja, 4. septembra na Bulevaru Srđana Aleksića sa S.G. otrgao zlatni lanac sa privjeskom, nakon čega je pobjegao sa lica mjesta. R.J. je, navode iz policije, uhapšen 9. septembra i uz poseban izvještaj u zakonskom roku priveden nadležnom državnom tužiocu.

"A.H. se sumnjiči da je počinio krivično djelo teška krađa u maju na štetu R.S. iz Podgorice, iz čije je kuće, u ulici Zagrebačkoj u Podgorici, obivši prozor na kući, otuđio više komada zlatnog i drugog nakita, digitalnu kameru, novac i jedan par patika. O pomenutom događaju je pravovremeno obaviješteno nadležno državno tužilaštvo kojem je 10. septembra 2014. godine, podnijet poseban izvještaj protiv A.H, zbog osnovane sumnje da je počinio pomenuto krivično djelo", navodi se u saopštenju policije.

Bonus video: