Trenuci koji život znače za nagradu

52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.09.2014. 11:33h

TV Vijesti i Telekom nastavljaju nagradno takmičenje za najbolji video kreiran Magisto aplikacijom. Takmičenje koje je počelo u avgustu, a traje tri mjeseca, gdje najkreativniji bivaju nagrađeni smartfonom Sony Xperia E1 (sedmična nagrada) i iPhone 5C (mjesečna nagrada),ulazi u novu fazu.

Prva tema bila je “Ljeto u Crnoj Gori”, gdje su svi takmičari pokazaliveliku kreativnost i talenat, potsjećajući nas na ogromne turističke potencijale kojima raspolaže Crna Gora. Proglašenje najboljeg videa na ovu temu obaviće se sjutra u jutranjem programu „Boje jutra“, gdje će autor pobjedničkog videa osvojiti iPhone 5C.

Od danas, startuje se sa novom temom pod nazivom "Trenuci koji život znače". Ovaj put, takmičari imaju zadatak da kroz kombinaciju fotografija i video snimaka koje će povezati u kratak film putem Magisto aplikacije, pokažu sve one lijepe stvari koje su obilježili različite periode njihovog života, to mogu biti: rođendani, vjenčanja, koncerti, putovanja i sve ono što je na njih ostavilo utisak.

Kreiran video treba objaviti u Magisto online albumu, uz hashtag #MojVideo, a link zajedno sa kontak podacima poslati na email adresu mojvideo@t-com.me.

Najbolji video materijali na temu "Trenuci koji život znače" će biti nagrađeni svake srijede, u emisiji "Boje jutra" na TV Vijesti, a prva sedmična nagrada na ovu temu (Sony Xperia E1) dodijeliće se u srijedu, 17. septembra.

O najboljem videu, kao i do sada odlučivaće gosti u jutranjem programu - relevantni predstavnici javnog i kulturnog života.

Podsjećanja radi, detaljno uputstvo za učestvovanje u Magisto takmičenju #MojVideo nalazi se OVDJE

Galerija

Bonus video: