Najbolji video materijali na temu “Ljeto u Crnoj Gori”

Autori najkreativnijih video snimaka na temu "Ljeto u Crnoj Gori" koji su do sada osvojili sedmičnu nagradu (Sony Xperia E1) su: Nađa Ilić, Armin Ramusović, Miodrag Popović i Iva Perišić
0 komentar(a)
Magisto takmičenje, #MojVideo, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Magisto takmičenje, #MojVideo, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 08.09.2014. 12:14h

TV Vijesti i Telekom su u avgust pokrenuli nagradno takmičenje za najbolji video kreiran Magisto aplikacijom. Takmičenje traje tri mjeseca, a najkreativniji biće nagrađeni smartfonom Sony Xperia E1 (sedmična nagrada) i iPhone 5C (mjesečna nagrada).

Prva tema, koja je aktuelna do utorka 9. septembra, je “Ljeto u Crnoj Gori” gdje takmičari imaju zadatak da najzanimljivije i najljepše fotografije i videa sa svog ljetovanja spoje u kratak film putem Magisto aplikacije. Kreiran video treba objaviti u Magisto online albumu, uz hashtag #MojVideo, a link zajedno sa kontak podacima poslati na email adresu mojvideo@t-com.me.

Od samog početka takmičenja, veliki broj video snimaka pristiže na našu email adresu, a svake srijede oni najbolji su nagrađeni u emisiji "Boje jutra" na TV Vijesti. O najboljem videu odlučuju relevantni predstavnici javnog i kulturnog života – gosti u jutarnjem programu.

Autori najkreativnijih video snimaka na temu "Ljeto u Crnoj Gori" koji su do sada osvojili sedmičnu nagradu (Sony Xperia E1) su: Nađa Ilić, Armin Ramusović, Miodrag Popović i Iva Perišić, čije kratke filmove možete pogledati u sledećem videu.

Međutim, prije nego što se startuje sa novom temom, potrebno je izabrati mjesečnog pobjednika i najbolji video na aktuelnu temu "Ljeto u Crnoj Gori" što će se saopštiti ove srijede u jutarnjem program “Boje jutra”.

Odluku o tome koji će video dobiti titulu najboljeg kratkog filma na zadatu temu, a čiji autor će dobiti iPhone 5C, donijeće Vladimir Vulić, jedan od osnivača Digitalizuj.me i asistent na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

Detaljno uputstvo za učestvovanje u Magisto takmičenju #MojVideo nalazi se OVDJE

Bonus video: