Podgorica: Uhapšen osumnjičeni za razbojništva i krađu

74 pregleda 0 komentar(a)
nož, napad nožem, Foto: Shutterstock.com
nož, napad nožem, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 08.09.2014. 09:58h

Podgorička policija uhapsila je B.B. (39) iz Mojkovca, zbog sumnje da je krajem avgusta u Podgorici počinio dva razbojništva i krađu.

"Naime, sumnja se da da je B.B, 23. avgusta oko 22 časa, od N.Lj, radnice kioska "Tabaco S Press", koji se nalazi u ulici Bracana Bracanovića, uz prijetnju nožem otuđio pazar u iznosu od 400 eura, nakon čega se udaljio sa lica mjesta. Policijske aktivnosti ukazuju na sumnju da je B.B. dva dana kasnije iz lokala u vlasništvu M.M, koji se nalazi u MZ "Jedinstvo" u Perojskoj ulici, iskoristivši nepažnju vlasnice, otuđio novčanik koji se nalazio u šanku a u kojem je bilo 180 eura, nakon čega se udaljio", saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da je B.B. 26. avgusta oko 20.15 časova, sa nožem u rukama ušao u kisok "Tabaco S Press", u Bulevaru Ivana Crnojevića i uz prijetnju nožem od radnice M.P. otuđio pazar u iznosu od 70 eura.

"Radnica je pokušala da spriječi B.B. da otuđi novac, ali ju je on, sumnja se, tom prilikom udario rukom u kojoj je držao nož i tako joj nanio rasjekotinu u predjelu ruke. Radnica je, nakon što je B.B. otuđio novac, pokušala i da ga spriječi da se udalji sa lica mjesta tako što ga je povukla za majicu, ali ju je on, sumnja se, oborio na pod i udaljio se. Medicinska pomoć radnici je pružena u Urgentnom bloku Kliničkog centra, gdje je konstatovano da je zadobila lakše tjelesne povrede", navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni B.B. je, uz poseban izvještaj kao dopunu krivičnih prijava, priveden zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

Bonus video: